Subota na fuliranju – red klope, red cuge, red mjuze i red selfija

Kućica Meat the King u subotu priprema poslasticu kojoj nitko neće moći odoljeti. Ljubitelji vrhunskog mesa moći će uživati u njihovom BBQ Brisketu čija priprema traje puna dva dana prije serviranja posjetiteljima Fuliranja. Radi se o goveđim prsima junice simentalke poznate po vrhunskoj kvaliteti mesa, koje se nakon duge pripreme reže na komadiće i poslužuje u pecivu s domaćim BBQ umakom.

 Za one čije nepce preferira egzotične tople napitke, spremili su prezentaciju svojih vrućih koktela. Na kućici ćete zato samo u subotu imati priliku probati Hot Mare i Hot Italian Mule. Hot Mare je sjajna kombinacija gina Mare sa sirupom od bosiljka, bitter tonikom, sokom od limuna s dodatkom začina, a Hot Italian Mule radi se od baze koju čini Roby Marton gin na kojeg dodaju sirup od marakuje, aromatični bitter, sok od limete, cimet i pivo od đumbira.

Nakon neobičnih, ali izvrsnih koktela i slasnih zalogaja u večernjim satima rasplesat će nas DJ Didi koji je dio stare garde u čijim ste zvukovima vinyla sigurno uživali u mladosti.

Vidimo s u subotu na Fuliranju na vrhunskoj klopi, cugi i čagici!

 
Fuliranje - Badnjak