Hov Hov Zagreb Pasja pekarna

Ove godine na Fuliranju neće biti zakinuti ni naši najdraži ljubimci! Dok će se vlasnici pasa na kućicama moći zaslaniti i zasladiti brojnim specijalitetima, njihovi čupavi prijatelji moći će isprobati svoje specijalitete zahvaljujući Pasjoj Pekarnici Hov Hov. Očekuje ih i veliko iznenađenje – pseći restač. Ova, po mnogo čemu posebna pekarnica brine se da u adventsko vrijeme i svojim pesekima uz ukusne i zdrave slastice pokažemo koliko ih volimo. U ponudi će se moći pronaći blagdanski keksići, grickalice i svi ostali slatki pseći gušti, a slavi li vaš pesonja uskoro rođendan, na ovoj kućici možete naručiti i pravu pravcatu pseću tortu.

Hov Hov pekarnica otvaranjem svojih vrata na zagrebačkoj adresi ubrzo je dobila i vjerne mušterije izvrsnog njuha koje njihove specijalitete mogu nanjušiti izdaleka.   Kako bi svi proizvodi bili jednako zdravi koliko i ukusni, spravljaju se od ekološki uzgojenih namirnica, bez aditiva i konzervansa i samim time lako su probavljivi, čime osiguravaju zdrav i dug život vašeg najvjernijeg četveronožnog prijatelja.

Dovedite svog psa i odaberite najbolje božićne slatkiše, kaputić ili naručite rođendansku tortu, a za koji koristan savjet tu su Maja i Viktorija i same vlasnice preslatkiš četvernožnih njuškala.

GALERIJA